Over Annika Freson

Annika Freson

Wie ben ik?

Annika Freson, geboren te Genk, maar ondertussen al 15 jaar wonende in de Antwerpse Kempen (Turnhout).

Ik ben een groot liefhebber van natuur en dieren, vooral honden. Mijn beste vriend, Zico, ligt bij voorkeur de hele dag onder mijn bureau, aan mijn voeten. Meer weten over Zico? Hij heeft zijn eigen website!

In het dagelijkse leven ben ik Office Manager en hou ik me voornamelijk bezig met administratie. Om mijn "creatieve kant" te voeden heb ik me toegelegd op 2 hobby's: digitale fotografie en webdesign. In avondschool volgde ik hiervoor tal van opleidingen: multimedia, webdesign, digitale fotografie, fotobewerking, ...

Ik hou van een eenvoudige benadering van dingen en ben helemaal geen kuddedier, de laatste trends gaan grotendeels aan mij voorbij, behalve wanneer ik het zelf mooi vind. Dit idee neem ik mee in mijn ontwerpen: een website mag mooi zijn uiteraard, maar hij moet foutloos en functioneel zijn en duidelijk voor de gebruiker ervan.

Ik start letterlijk elk ontwerp met een wit blad. Dit vraagt natuurlijk meer werk, maar enkel zo kan ik een persoonlijke service bieden en vertalen wat de klant wil vertellen, tot in de details.

Natuurlijk ben ik niet de grootste of de snelste, dat is ook totaal niet mijn ambitie want het moet voor mij een hobby kunnen blijven. Maar ik streef naar tevredenheid en voldoening, aan een correcte prijs, voor de volle 100%... of mag het ietsje meer zijn?

 

Annika