Uw website ...

Uw digitale visitekaartje?

Het internet is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Elke zoektocht start tegenwoordig op het internet. Wil u ook gevonden worden door uw (potentiële) klanten? Dan heeft u ook nood aan een website! Bij voorkeur een site die up-to-date, modern, tot in de puntjes afgewerkt is en liefst aan een voordelige prijs. Dan bent u zeker op zoek naar ons! Aarzel niet, neem contact op en laat u verrassen door onze voordelige prijzen.

 

FreAn.be ontwerpt, installeert en programmeert websites.

Met onze functionele en hedendaagse sites,richten wij ons naar iedereen die een betaalbare professionele service wenst.

 

Uw website ...

Wat is belangrijk?

Origineel

Natuurlijk kan u zelf aan de slag met één van de vele gratis sitebuilders die worden aangeboden op het web. De goedkoopste oplossing en nog beter... het werkt! Maar dan net niet zoals u dat wil, want de mogelijkheden zijn beperkt. Uitbreiding is vaak onmogelijk, persoonlijke touche geven al helemaal. Laat het bouwen van uw website liever over aan een pro, zo zal het er precies uitzien zoals u dat wil. FreAn.be werkt niet met kant-en-klaar oplossingen, maar maakt van elke site een uniek project.

Up-to-date

U heeft uw website gemaakt, of laten maken, maar dan? Belangrijk is dat uw website onderhouden wordt. Geen oud nieuws brengen maar regelmatig een update. Ook is het onderhoud nodig om de werking te garanderen (uw website moet goed leesbaar blijven op de nieuwste versies van webbrowsers zoals Google Chrome) en schadelijke aanvallen te voorkomen (u wil vast en zeker niet dat uw website gehacked wordt). FreAn.be ontwerpt haar websites in WordPress, een populair en gebruiksvriendelijk CMS, waarmee u (indien gewenst) gemakkelijk zelf aan de slag kan om bvb uw nieuwspagina te updaten.

Responsive

Gebruikt u wel eens een smartphone of tablet om op het internet te surfen? Meer en meer mensen doen dit. Dus het is ook belangrijk dat uw website hier goed leesbaar is. Dit noemt men een responsive website, een website dat zich automatisch aanpast aan het beeldscherm, of dit nu een 5 inch smartphonescherm is of een 24 inch desktopscherm, FreAn.be ontwerpt websites die telkens leesbaar zullen blijven.

SEO vriendelijk

Zelfs met de allermooiste en modernste website kan u weinig doen als deze niet gevonden kan worden door uw (potentiële) klanten. Daarom moet uw website aangepast worden aan de zoekmachines, dit noemt men SEO (search engine optimalisation). Bijna iedereen start zijn zoektocht met het intypen van elke termen in de zoekmachine, de meest bekende is Google. Google stuurt zijn "spiders" op het web, op zoek naar websites en hun inhoud. Met enkele aanpassingen zorgt FreAn.be ervoor dat uw website voldoet aan de verwachtingen van Google en hiervoor beloond wordt met een hoge ranking, ook zonder dat u hiervoor betaalt aan Google.

Afgewerkt

Uw website moet toch aangenaam zijn om te bezoeken? Voorzien van aantrekkelijke inhoud en mooie foto's. FreAn.be zorgt voor de volledige afwerking, zowel de copywriting, eventuele vertalingen en het nemen van professionele foto's voor uw website en alles in overeenstemming met uw huisstijl. Nog geen eigen huisstijl? Ook hiermee kan FreAn.be u helpen. U vraagt, wij ontwerpen, u kiest!

Betaalbaar

Alles is mogelijk, maar alles is op maat van uw budget. FreAn.be komt vrijblijvend langs voor een verkennend gesprek. Zo kunnen wij alles overlopen en een beeld vormen van uw verwachtingen. Op basis hiervan maken wij een offerte op, duidelijke taal, geen verrassingen ... behalve onze betaalbare service natuurlijk 🙂

Bekijk onze eerdere projecten